[size=medium]
A Love To Kill/이 죽일놈의 사랑 [/size]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Konu:Burada Bi Rain'min oyunculuğuna o kadar aşık oldum ki dediğim gibi Hollywood dan teklif yağmasında çok haklılar...O mükemmel bir oyuncu şarkıcılığına ve danslarına zaten laf yok...Bu da 2005 Kore yapımı .... Konusundan biraz bahsetmek gerekirse Kang Bok Goo tam bir sokak serserisi ve hayatını ring de kazanmaya çalışıyor ... Ama hiç bir maçını kazanamamış...Hayatını Han Da Jeong la birlikte geçiriyor Kız da Bok Goo gibi gasp ve hırsızlıkla günlük bir hayat yaşıyor .. Kız ona aşık fakat o umursamıyor aşkı düşünemeyecek kadar acıları var ve kaba bir insan... Kardeşiyle kavga ettiklerinden beri 10 yıldır görüşmezken bir gün abisi Min Goo çıkageliyor Yüksek bir apratmanın çatı katında geçmişlerini sorgularlarken Min Goo karşı binanın plazmasında Chae Eun Suk u görüyor ve o görüntüyü gerçek sanarak ona ulaşmaya çalışırken çatıdan düşüyor (Chae Eun Suk ünlü bir aktrist ama ünlü olmadan önce Min Goo yla çıkıyorlarmış )Ve bitkisel hayata giriyor...
Abisini kaybeden Bok Goo bunun için Chae Eun Suk u suçluyor ama araştırdıktan sonra onların geçmişte sevgili olduklarını öğreniyor Kızdan intikam almak için onun bodyguard ı oluyor ve onu abisini yeniden hayata döndürmek için kullanmak istiyor fakat zamanla bunu abisi için yaptığını unutuyor kıza aşık oluyor
Ama bir yandan da Han Da Jeong var Onu ölümüne kadar sevecek olan....
Bu kadar uzun açıklamak istemezdim ama çenemi tutamıyorum ki. Beğeneceğinizden eminim Ben Rain'e bir kez daha aşık oldum.
Başlıca oyuncular...Kang Bok Goo = Bi Rain
Cha Eun Seok = Shin Min Ah
Lee Ki Woo = Kim Joon Sung
Han Da Jung = Kim Sa Rang
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]