kotoko Admin
Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 04/02/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Sake Sarada Çarş. Şub. 09, 2011 10:44 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Malzemeler: 100 gram karışık Akdeniz yeşillikleri 20 gram küp doğranmış kabak 20 gram küp doğranmış fasulye 20 gram jülyen doğranmış salatalık 20 gram jülyen doğranmış kırmızı biber 5 gram ince doğranmış taze soğan 150 gram somon balığı filetosu 15 gram Zencefil Zencefilli lime sos için: 25 gram taze zencefil 2 adet limon suyu 100 ml. ayçiçek yağı
Hazırlanışı: Karışık Akdeniz yeşilliklerini soğuk suda yıkayın, süzdürün. Küp doğranmış kabakları kızgın tavada soteleyin, küp doğranmış fasulyeyi kaynayan tuzlu suda 2 dakika haşlayın. Yeşillikler, kabak, fasulye, salatalık ve kırmızı biberi bir kabın içinde zencefilli lime sos ile karıştırın ve servis tabağına koyun. Somonu yağ ile marine edin ve kızgın tavada pişirin. Pişen somonu elinizle ufak parçalara ayırın ve salatanın üzerine dağıtın. Yeşil soğanla garnitürlediğiniz salatayı servise sunun. | |
|