kotoko Admin
Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 04/02/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Hanazakari no Kimitachi e Çarş. Şub. 09, 2011 4:49 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm Sayısı:12 Oyuncular: Horikita Maki - Ashiya Mizuki Oguri Shun - Sano Izumi Ikuta Toma - Nakatsu Shuichi Konno Mahiru - Hara Akiha Kamikawa Takaya - Umeda Hokuto Matsuda Seiko - Tsubaki, the School Principal Ukaji Takashi - Sawatari Kobayashi Susumu - Yoshioka Okada Yoshinori - Ashiya Shizuki Daito Shunsuke - Sano Shin Shirota Yu - Kagurazaka Makoto Moriguchi Yoko - Nanba Io Harada Natsuki - Tanabe Kanako Yamazaki Hajime - Ashiya Takumi Tsutsui Mariko - Ashiya Eiko Inagaki Goro - Kitahama Noburo Sugimoto Tetta - Sano Takehiko
Konusu:
Bir okul, öğrencilerini yeteneklerine, başarılarına, zeka oranlarına ya da paralarına göre değil, görünüşlerine göre seçiyor. Çevrede "Yakışıklılar Lisesi/Yakışıklılar Cenneti" diye anılan bu erkek okuluna Amerika'dan yeni bir öğrenci katılıyor, Ashiya Mizuki. Ashiya Mizuki aslında bir kız. Ancak yıllar önce yüksek atlama şampiyonu Sano tarafından birkaç serserilerin elinden kurtarılıyor, ancak serseriler Sano'yu ayağından yaralıyor ve Sano üzerindeki baskıları da düşünerek atlamayı bırakıyor. Bunu tamamen kendi hatası olarak gören Ashiya, onun gülümsemesini elinden aldığını düşünüyor ve onu tekrar atlamaya ikna etmek için onunla aynı okula gitmesi gerektiğini düşünüyor. Ne var ki bu bir erkek okulu ve etraf yakışıklılarla dolu... Başlarda sınıfa yeni geldiği için baya bir alay edilen Ashiya, arkadaşlarına samimiyetini ispatladıktan sonra onlar tarafından çok sevilen biri haline dönüşüyor. Hatta gariptir ki, bazıları tarafından gereğinden fazla seviliyor.. Sınıf arkadaşı Nakatsu, Ashiya'yı diğerlerine karşı herzaman savunan ve onun yanında olan biri oluyor, bunu dostlukları adına yaptığını düşünse de zamanla ondan hoşlandığını farkediyor, ama Ashiya'yı bir erkek sandığı için kabullenmek istemiyor. Bu sırada Ashiya'nın sırrı okulun doktoru tarafından farkediliyor. Daha ilk bakışta onun bir kız olduğunu anladığını söyleyen doktor, hikayesini dinledikten sonra Ashiya'ya yardımcı olmaya karar veriyor.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mervess501 Admin
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 04/02/11 Yaş : 31 Nerden : Ankara
| |
HiKiKoMoRi
| Konu: Geri: Hanazakari no Kimitachi e Perş. Şub. 17, 2011 5:39 pm | |
| izlediğim ilk ve en eğlenceli japon dizisi tomayıda bu dizide tanıdım harika bi dizi | |
|
kotoko Admin
| Konu: Geri: Hanazakari no Kimitachi e Perş. Şub. 17, 2011 5:42 pm | |
| belki ilk japon dizim değildi ama en iyisiydi diyebilirim neden hep 2. çocuklar 1.sinden daha iyi olur yada neden ben hep 2.cileri beğeniyorum | |
|
mervess501 Admin
Mesaj Sayısı : 309 Kayıt tarihi : 04/02/11 Yaş : 31 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Hanazakari no Kimitachi e Perş. Şub. 17, 2011 8:40 pm | |
| | |
|
kotoko Admin
| Konu: Geri: Hanazakari no Kimitachi e Perş. Şub. 17, 2011 8:44 pm | |
| ayy doğru adamın gözleri dudakları mükemmeldi bal dudak | |
|
Bellalice
| Konu: Geri: Hanazakari no Kimitachi e Cuma Tem. 22, 2011 5:29 pm | |
| Benim ilk Japon dizimdi be ordaki Hayalet çocuğun yani Yamamoto Yusuke'nin koyu bi hayranı olmaya başladım ama dizi ve filmlerinden ancak Evimin Erkeklerini bulabildim diğerlerini daha çevirmemişler
| |
|